Een GPT Chatbot met uw eigen PDF's

Hoe werkt het:

Heeft u een website of een helpdesk en bent u bent  op zoek naar een GPT chatbot die werkt met uw eigen informatie? Bij Filebot kan je een chatbot creëren  die vragen kan beantwoorden met uw eigen PDF’s als bron!

U kunt uw eigen tekstbestanden uploaden waarvan de chatbot vervolgens zal leren. Deze tekst wordt door slimme algoritmes verwerkt en geanalyseerd. Daarna kan de chatbot de informatie correct oppikken. Als u eenmaal uw slimme chatbot gecreëerd hebt, kunt u deze integreren op uw eigen website! Zo kunt u de gebruikerservaring voor uw bezoekers verbeteren. Of kan uw helpdesk snel het gewenste antwoord geven.

De chatbot beantwoordt alleen vragen op basis van de door u aangeleverde gegevens. Super slim en op basis van de laatste taalmodellen.

Filebot begrijpt en ondersteunt meer dan 50 verschillende talen. Als u een vraag stelt, zal Filebot zijn uiterste best doen om u een antwoord te geven in de taal waarin u deze hebt gesteld. Zelfs als de brontekst in een andere taal is geschreven.
Het mooie van Filebot is: Als er een ‘off-topic’ vraag gesteld wordt, dan stelt de chatbot de bezoeker vriendelijk voor om het het antwoord op deze vraag op internet te gaan zoeken.  Zo blijf hij altijd bij uw onderwerp!

Waarom geen Chat GPT?

Chat GPT haalt informatie van het internet. Het is een krachtig medium, maar is niet ‘on topic’. Hierdoor komt  Chat GPT met informatie die niets met uw bedrijf of organisatie te maken heeft. Misschien komt hij zelfs met informatie van uw concurrent! Daarnaast wilt Chat GPT ook wel informatie ‘bedenken’. dit is natuurlijk niet wenselijk voor uw organisatie.

Filebot blijft altijd binnen de door uw gestelde informatie. Hierdoor is het een uniek product. Heel krachtig en divers inzetbaar.

Voor welke doelgroep is het interessant?

  • Bedrijven en organisaties:
    Als bedrijf of organisatie hebt u bronnen die u wilt delen. Uw F.A.Q, uw helpdesk of uw processen kunt u delen. De slimme Chatbot is een goedkope methode om uw kennis te openbaren. Doordat de chatbot eenvoudig in uw site geplakt kan worden, kan een bezoeker eenvoudig binnen uw front-end van uw site informatie over uw organisatie, product of dienst bevragen.
  • Helpdesks:
    Heeft u een helpdeskmedewerker. Zelfs met de minimale training kan deze ingezet worden. Uw kennisbank kan uitgelezen worden door simpelweg de vraag in te voeren.. Dit bespaart direct kosten! 
  • Web developers:
    Als web-developer kunt u de Filebot aanbieden an uw klanten! Biedt een unieke beleving aan uw klant. Simpelweg een shortcode in de site en u bent klaar. Hiermee brengt u de site van de klant op een veel hoger niveau dan uw concurrenten! Kijk hier voor de pakketten.

Waarom moet ik naar Filebot.ai

De website Filebot.nl is een onderdeel van filebot.ai. Het product is door ons in Nederland ontwikkeld,  maar heeft een grotere markt dan alleen de Nederlandse.
De geavanceerde techniek van Filebot werkt op een platform die niet gebouwd is als een WordPress site. Omdat we u ook in het Nederlands willen ondersteunen, is er deze aparte website. Natuurlijk kunt u de slimme Filebot wel in uw eigen (WordPress) website ’embedden’. Maar voor het uploaden en voor de verwerking van uw bestanden wordt u daarom doorgeleid naar filebot.ai. (Een Engelstalige site)

We zijn geen resellers van deze unieke techniek, maar echt de ontwikkelaars.

Wat gebeurt er met mijn data?

Filebot werk met Europese servers en is volledig AVG proof.

De door u geüploade bestanden worden eerst door onze server verwerkt naar een ‘vector bestand’. Dit is een bestand dat bestaat uit nullen en enen. Deze kunnen slim uitgelezen worden door de chatbots. Vervolgens worden de PDF bestanden van onze servers gewist. Hierdoor kan er geen sprake zijn van een gevoelige data lek. Deze ‘vector’ bestanden zijn alleen uit te lezen door uw chatbot.

Zijn er ook andere aanbieders van deze techniek?

Ja er zijn een paar andere spelers die deze techniek aanbieden. Echter voldoen deze niet aan de AVG met de data verwerking. De servers die zij gebruiken staan veelal in Australië, China of Amerika. Wij kiezen voor Europese servers.
Daarnaast is onze techniek gemaakt met de aller nieuwste standaarden en de laatste Language modellen.